Kas

MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Genç Sesler" ´Musiki Etkinliği´ için başvurular 17.11.2018 tarihinde başlayacak.  Katılmak isteyen öğrencilerin yarışmaya katılım şartları için okul idaresine başvurmaları gerekmektedir. Yarışmaya solo veya en fazla 5 kişiden oluşan koro ile katılınabilr.

Şbt

Velilerimize yönelik yaptığımız aylık faaliyet raporu-memnuniyet anketinin 3. sünü hazırladık.

Kepsut Hasan Basri Çantay İmam Hatip Ortaokulu olarak gazete çıkarmaya karar verdik. Öğrenciler arasında bir isim yarışması yaptık. Gazetemizin ismi Kamile ÖRS arkadaşımızın önerisiyle "TEBESSÜM" oldu. hayırlı olması dileğiyle.

Kas

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü´nün rehberliğinde "Veli Memnuniyet Anketleri"nin 2.sini düzenledik. Velilerimizden anketler neticesinde oldukça olumlu geri dönüşler alıyoruz. Özellikle anketlerle velilerimiz okulumuzda var olan faaliyetler hakkında bilgi sahibi oluyorlar. Ayrıca gerekli gördükleri etkinlik ve uygulamalar hakkında fikir beyan edebiliyorlar. Kasım Ayı Veli Memnuniyet anketimiz içi son teslim tarihi 07.12.2018 Cuma günü.

Kas

MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Genç Bilal´ler" ´Ezan okuma yarışması´ için başvurular 12.11.2018 tarihinde başlıyor. 16.11.2018 Cuma günü yapılacak yarışmaya katılmak isteyen öğrencilerin okul idaresine kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Kas

MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Genç Sada" ´Kur´an-ı Kerim´i güzel okuma yarışması için başvurular 12.11.2018 tarihinde başlıyor. 16.11.2018 Cuma günü yapılacak yarışmaya tüm öğrencilerimiz katılabilir.

Kas

MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Genç Nida" ´Kur´an-ı Kerim´i güzel okuma yarışması için başvurular 12.11.2018 tarihinde başlıyor. 16.11.2018 Cuma günü yapılacak yarışmaya tüm öğrencilerimiz katılabilir.