Ock

LGS 2. DENEME SINAVI  SONUÇLARIMIZ AÇIKLANDI.

Ock

Çok Dilli Gazetemiz TEBESSÜM ilk sayısıyla okurları ile buluştu. Türkçe ve Arapça dillerinde yayın yapan gazetemiz, "Beceri-Tasarım Atölyeleri" kapsamında kurulan "Basın-Yayın Atölyesi" tarafından çıkarıldı. Gazeteye emek veren öğretmen ve arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Öğrencilerimize karneleriyle birlikte birer TEBESSÜM ikram ettik. Gazetemizi edinmek isteyen herkes mesai saatleri içinde okulumuzdan temin edebilir.

Ock

Lafı çok uzatmaya gerek yok. Tatil başlasın. 4 Şubatta görüşmek üzere. :)

Ock

Kepsut Müftülüğü bünyesinde faaliyet gösteren Kız Kur´an Kursunda düzenlenen Hafızlık Oturmasına katıldık. İlçe Müftüsü Sn: Hayati YELKOVAN´ın da hazır bulunduğu etkinlikte, önce yeni hafızımız okuması dinlendi. Ardından yemeğe geçildi. Bu anlamlı organizasyon için emeği geçen herkesten Allah razı olsun.

Ock

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü´nün internet sitesinde yayınlanan LGS 1. Denem Sınavını öğrencilerimize uyguladık. Sonuçlar 22.01.2019 (salı) günü internet sayfamızdan açıklanacak. Ayrıca öğrencilerimizin ailelerine kısa mesaj yoluyla bildirilecek.

Ock

5. sınıf öğrencilerimiz 2018-2019 Eğitim yılının 1. dönemini kapattı. Kendilerinin organize ettiği tatil yemeğine öğretmen ve okul yöneticilerini davet ettiler.  Gönderdikleri davet mektubu ise görülmeye değerdi. Allah keyiflerini bozmasın.

Ock

Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Sn: Melek GÜNER´in ve öğrencilerimizin emeğine sağlık. Öğrencilerimizin yaşadığı her heyecan bizim için çok önemli. Ebru sanatını okulumuzla tanıştıran öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz Fen Bilimleri Öğretmeni Sn: Reyhan AKBAŞ, öğrencilerimizle birlikte Enerji Tasarrufu Haftası etkinlikleri çerçevesinde bir bilinçlendirme programı hazırladı. Tasarrufun sağlıklı bir yaşam için şart olduğu vurgulanan programda genel bir tanıtımın ardından şiir ve yazılar okunarak öğrencilerimizde tasarruf bilinci oluşturulmaya çalışıldı. Öğretmenimize ve öğrencilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Sn: Kaymakamımız Murat ATICI, Sn İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Erdal DURMUŞ ile birlikte okulumuzu ziyeret etti. BENGİ Projesi kapsamında yürütttüğümüz "Okuma Saati" etkinliklerine aktif olarak katıldılar.

Sn: Kaymakamımız Murat ATICI, tek tek tüm şubelerin dersine girip öğrencilerle sohbet etti. "Hedeflerin ve hayallerin başarı üzerindeki etkisi"ne değinen Kaymakamımız, öğrencilerimize hangi meslek sahibi olmak istediklerini de sordu. Konuşmasında iyi bir müslümanın nasıl olması gerektiğini de vurgulayan Kaymakamımız, çalışmanın yeterli olmayacağını, anne baba duası almanın çalışmak kadar önemli olduğunu söyledi. Dağıttıkları hediye kitaplar ile öğrencilerimizi sevindiren Sn: Kaymakamımız Murat ATICI´ya şükranlarımızı iletiyoruz.

Kuran-ı Kerim´i yaşatmak için öncelikle O´nu iyi anlamak ve güncel meseleler içinde pratik çözümler sunmak gerekir.  Haftanın bir günü ilmihal saatinde öğrencilerimizle ilmihal paylaşımı yapıyor, sorularını içtenlikle cevaplıyoruz. Öğrencilere, soracakları sorular konusunda herhangi bir kısıtlama getirmiyoruz. Bu da etkinliğimizi tam da amacına uygun hale getiriyor. Kur-an´la yaşamak ve Kur-an´ı yaşatmak dileğiyle...

Okul Gazetemiz için ilk röportajımızı Sn: Müftümüz Hayati YELKOVAN ile gerçekleştirdik. Röportajın tamamı TEBESSÜM GAZETESİ´nde.

Ock

Değerler Eğitimi kapsamındaki çalışmalarımız her ay olduğu gibi Ocak ayında da devam ediyor. Bu ayki değerimiz "Hoşgörü". Panomuzu hazırlayan Fen Bilimleri Öğretmeni Sn: Reyhan AKBAŞ hocamıza teşekkür ederiz.

Okulumuzda öğrenim gören ve spor takımlarında müsabakalara girmeye hak kazanan öğrencilerimizin lisanslarını çıkardık. Balıkesir Okul Sporları çatısı altında faaliyet yürüten öğrencilerimiz Güreş ve Karate branlarında yarışacak. Kendilerine başarılar diliyoruz.

İBRAHİM KARAYAZ-SERBEST GÜREŞ

BURAK KARABULUT-SERBEST GÜREŞ

MEHMET CAN KARABULUT- SERBEST GÜREŞ

MAHMUT ÇAĞLAR- SERBEST GÜREŞ

BERKAY CANBAZ-KARATE/KATA

İLKAY DEMİRKIRANLAR- KARATE/KATA

Öğrencilerimizin istekleri bizim için önemli. Onların istek ve ihtiyaçlarına karşılık vermek adına oluşturduğumuz "DİLEK VE İSTEK KUTUSU" ile birlikte daha katılımcı bir okul eğitim ortamı amaçlıyoruz. Kutumuz her hafta Cuma günü, Okul Müdürümüz Nevzat DEMİREL, Nöbetçi Öğretmen ve Okul Öğrenci Meclisi Başkanı Caner ÜNER tarafından açılacak ve istekler ivedilikle değerlendirilmeye alınacaktır. Hayırlı olmasını temenni ederiz.