Balıkesir İl Sağlık Müdürlüğü ile birlikte yürütülen "BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ" kapsamında gerçekleştirilen denetlemelerde okulumuz "TAM PUAN"  alarak sertifika almaya hak kazandı.  06. Aralık´ta yapılan toplantıda okulumuz adına düzenlenen Başarı Belgesi´ni Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Sn: Yakup YILDIZ, okul müdürümüz Sn: Nevzat DEMİREL´e teslim etti.

Kas

MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün rehberliğindeki çalışmalarımız devam ediyor. Bu kez de koridorda "Okuma Köşesi" oluşturduk. Öğrencilerimizin okuma alışkanlıklarını her daim diri tutmaya çalışıyoruz.

Kas

Kepsut 125. Yıl YABO (Yatılı Bölge Ortaokulu) Müdürü Sn: Mehmet Ali SARI hocamızın annesi vefat etmiştir. Merhumeye Allah´tan rahmet; sevenlerine, yakınlarına sabır diliyoruz. Mekanı cennet olsun.

HBÇ İMAM HATİP ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

Kas

"Evin Okula Yakınlaşması Projesi" kapsamında "Aile İçi İletişim" konulu seminer toplantısı Rehber Öğretmen Dilhan KAN tarafından organize edildi. İlk toplantı için düşük sayılmayacak bir toplantı sayısıyla başlayan seminerin, velilerimiz açısından olumlu olmasını diliyoruz.

Kas

Okulumuzda derslik sisteminden türlü nedenlerle vazgeçtik. Boşta kalan 2 dersliğimizin ilkini SATRANÇ VE ZEKA OYUNLARI SINIFI yapmayı hedefliyoruz. Şimdilik Kepsut Belediyesi´nin ve İş Bankası´nın hediye ettikleri satranç takımlarıyla oynamaya başladık. Haftaya turnuvamız var. Kazanana okul eşofmanı hediye. İzlemeye bekleriz.

Kas

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü´nün koordinesinde yapılan yarışma serilerinde sıra "KUR-AN´IKERİM´İ GÜZEL OKUMA YARIŞMASI"ndaydı. Kızlar ve erkekler olmak üzere iki farklı kategoride yapılan yarışmanın sonuçları :

KIZLAR.

1. Berna Nur TÜRKER

2. Kamile ÖRS

3. Ela Nur AVCI

ERKEKLER

1. Burak BABACAN

2. Burak KONUK

3. Kemal KOCAKUL

Kendileriyle gurur duyduğumuzu belirtir, katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliklerinde öğrenciler yalnızca Fen Bilimleri Öğretmenimiz Sn: Reyhan AKBAŞ´a pasta-börek ikramında bulundular. Diğer öğretmenler olarak biz de haliyle epey kıskandık. Gözümüz yok, Allah daha çok versin Reyhan Hocam :)

Kas

MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğü rehberliğinde organize ettiğimiz "Musiki Yarışması´ sonuçlandı. 1. liği "Plevne Marşı" ile Erva KESKİN kazandı. Öğrencimizi ve çalışmalarında yardımcı olan Müzik Öğretmenimiz Sema BÜYÜK hocamızı tebrik ederiz.

Kas

Ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK´ün 24 Kasım 1928 tarihinde Millet Mekteplerinin "Başöğretmenliği"ni kabul etmesi üzerine, 1981´de çıkarılan bir kanunla 24 Kasım, Öğretmenler Günü olarak kabul edilmiştir. Biz de okulumuzda öğretmenler günü etkinliklerini hem öğrencilerle hem de öğretmen arkadaşlarla aramızda kutladık.

Okul Müdürü Sn: Nevzat DEMİREL´in her öğretmen için ayrı ayrı yaptırdığı hediyeler için kendisine teşekkür ederiz.

Kas

Mevlid-i Nebi Haftası dolayısıyla hazırladığımız programda, şiirler, tiyatro gösterimiz ve ilahi koromuz büyük ilgi gördü. Programa emek veren tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü´nün rehberliğinde "Veli Memnuniyet Anketleri"nin 2.sini düzenledik. Velilerimizden anketler neticesinde oldukça olumlu geri dönüşler alıyoruz. Özellikle anketlerle velilerimiz okulumuzda var olan faaliyetler hakkında bilgi sahibi oluyorlar. Ayrıca gerekli gördükleri etkinlik ve uygulamalar hakkında fikir beyan edebiliyorlar. Kasım Ayı Veli Memnuniyet anketimiz içi son teslim tarihi 07.12.2018 Cuma günü.

Kas

Müzik Öğretmenimiz Sema BÜYÜK öncülüğünde oluşturduğumuz İlahi Koromuz ilk sınavını başarıyla verdi. Mevlid-i Nebi Programında ilk defa sahne alan yetenekli gençlerimiz, izleyenlerin büyük beğenisini topladı. Öğretmenimize ve koroda büyük emek sarfeden yetenekli arkadaşlarımıza böyle bir ziyafet için teşekkür ederiz. Başka etkinliklerde de kendilerini görmek istiyoruz.

Kas

2018-2019 Eğitim yılı Okul Aile Birliği Toplantısı gerçekleştirildi.

Yönetim Kurulu seçiminin de yapıldığı toplantıda; genel olarak okulumuzun ihtiyaçları, öğrencilerin her türlü gelişimleri için alınacak tedbirler ve okulumuzun fiziki şartları hakkında detaylı görüş alışverişinde bulunuldu. Seçim sonrasında;

Okul Aile Birliği Başkanı: Muharrem ÖRS

Bşk. Yard. : Mehmet ALTINÖZ

Muhasip Üye: Dinçer AYTEKİN

Sekreter: Özkan CANBAZ

Üye: Mehmet KANİ olarak belirlenmiştir.

Okulumuz için hayırlı olmasını dileriz.

Kas

Milli eğitim Bakanlığı´nın "Sinemaya Gitmeyen Çocuk Kalmasın" projesi kapsamında biz de Yaylada Alışveriş Merkezi´nde yer alan sinema salonunda "AYLA" filmini izledik. Projede yer alan herkese çok teşekkür ederiz.

Kas

Okullarda demokrasi kültürünü benimsetmek amacıyla kurulan Öğrenci Meclisleri toplantısı Kepsut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde yapıldı. okul temsilcileri arasında yapılan seçimde tüm okul temsilcileri hazır bulundular.